tiistai 5. maaliskuuta 2013

Auckland vaihtuu Losiin

Kaikki päivät Aucklandissa sattui olee puolipilvisiä, joten auringonotto rupee olee lopuillaan tältä reissulta. Eilen pyörittiin taas päivä keskustassa shoppaillen ja syöden. Myöhemmin sovittiin sit Uulan kaa treffit ja mentiin keilaa ja pelaa bilistä. Molemmissa peleissä Atte voitti, mä olin toka ja Uula vika. Vaikka en hävinnytkään niin Aten voitot jäi harmittaa, pian nousee hattuun. Ilalla mentiin sit porukalla meidän kahden makuuhuoneen kämppään pelailee korttia.

Tänään aamulla alkoi taas pakkausoperaatio ja kesken sitä tuli soitto respasta saako uulan päästää ylös, se oli vissii illalla jättäny puhelimensa. Me jätettiin tavarat säilöön ja lähdettiin vaihteeks kuluttaa päivää keskustaan. Löydettiin onneks sataman tuntumasta mukavat, puiset makuutuolit, jossa puutuiltiin. Tää Aucklandin satama oli kyllä näkemisen arvoinen. Täällä on isoja huvijahteja ja purjeveneitä ja kyllä jäi harmittaa kun ei viittitty kalliin hinnan takia mennä delfiinien ja valaiden bongausreissulle. Ei saatu aikaa keskustassa oikeen kulutettua, nii tultii jo ajoissa kentälle tekee vikat tuliaisostokset ja käyttää ilmasta nettiä hyväks.
Aucklandin satama

3 kommenttia:

  1. Ihana saada sut takaisin kohta!! <3 Ja oikein mukavaa loppulomaa, nauttikaa viimeisestä parista viikosta! ps. mulle laukku, jos repusta löytyy pieni kolo! ;)

    VastaaPoista
  2. Uomanda <3 Reppu on ollut täynnä jo tullessa, nyt ostetaan vetolaukku et saadaan tuliaiset tuotua. Jos haluut laukun nii voin kü mennään vielä noihi outletteihin. Minkäslaisen neiti haluis ja millä hinnalla :D

    VastaaPoista