keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Venetsia, Egypti, New York... hullu kaupunki tää Vegas

Eilinen aamupäivä meni altaalla makoillessa ja niin menee tulevatkin, ku tänne on luvattu yllättävän lämmintä (+25-30). Iltapäivällä lähdettiin metsästää ruokakauppaa ja parin kilsan päästä sellane löytyki. Muuten oli hyvä valikoima, mutta eivät myyneet ollenkaan hedelmiä eikä vihanneksia, ei ihme että porukalle kertyy täällä vararengasta. Illemmalla lähdettiin ihmettelee taas kaupungia. Täällä ihmiset kävelee päivästä ja ajasta riippumatta juomat käsissä. Oli meidänkin pakko ostaa sit  sellane iso, hieno mukillinen mansikkamargaritaa. Tällä reissulla nähtiin Venetsia, jossa oli joen varrella näitä kuuluisia jokilaivoja, joihin pääsi ajelulle. Nähtiin myös demonstraatio tulivuorenpurkauksesta ja taas kerran oli todella upea ja isolleen laitettu niin ku kaikki täällä Ameriiiikassa.
Matkalla ruokakauppaan


Tulivuorenpurkaus
Hangover

Luettavaa

Margarita

Tänään maltettiin viipyä vaan muutama tunti aurinkoa ottamassa. Sen jälkeen lähdettiin metsästämään "welcome fabilous  las vegas"-kylttiä. Pienten mutkien takaa se löyty ja päästiin räpsii kuvia tai oikeestaan joku MUIJA otti meistä kuvia ja sen jälkee keräs tippiä. Paluumatkalla törmättiin Egyptiin, jossa oli tietenki faaraoita ja pyramidi. Nähtiin myös New York, jossa on maailmankuulu vuoristorata ja tietenki vapaudenpatsas. Tänne kaupunkiin on siis tuotu kaikkia siistejä paikkoja maailmalta. Tavallaan todella hyvä idea, mutta luonnosta ja aitoudesta pitävälle täällä ei oo käytönnössä mitään. Nyt kokkaillaan tässä kämpillä ja illalla saatetaan  lähtee käymään casinolla tai jossain ulkona, ku täällä on tuttuja suomalaisia muutaman päivän. Saa nähdä, mitä ilta tuo tullessaan.
PS. Nyt on liput perjantain Alicia Keysin keikalle, JEE!


1 kommentti:

  1. Moi,
    Mukava kun siellä on hyvät kelit viimeiseksi viikoksi. Aika kuluu kyllä varmaan helposti kun on noin mielettömsäti kaikkea nähtävää ympärillä, vaikkakin epäaitoa. Kohta pääsette tänne lunonnonrauhaan:-) Hyvää matkanjatkoa...

    VastaaPoista