keskiviikko 13. helmikuuta 2013

1/2

Kylläpäs aika menee nopeesti. Viisi viikkoa reissua takana ja saman verran edessä. Toisaalta ku kattelee kuvia ja miettii sitä hetkeä ku lähdettiin nii tää reissu on tuntunu ikuisuudelta. Mutta ei, ei ole vielä koti-ikävä, niin paljon vielä nähtävää ja koettavaa. Takana on Aasia ja Australia ja edessä Uusi-Seelanti ja Usa.

Eilen oli vika päivä Melbournessa. Lähdettiin aamusta ratikalla Melbourne zoohon, koska haluttiin vielä kerran nähdä näitä Australua otuksia, kun tuskin ihan hetkeen ainakaan tänne takas tullaan. Tää eläintarha oli kyl ehdottomasti paras, missä oon käyny. Pakolliset eläimet oli tietenkin kunnon häkeissä, mutta paljon oli eläimiä ihan vaan aidan takana tai jopa vapaana tietyllä alueella. Australian eläimistä nähtiin kenguruita, koaloja(ainoastaan 3), emuja ja wompatteja. Oli tosi kiva ku emut ja kengurut oli vapaana niiden alueella, nii pääs iha vieree kattelee. Muiden maiden eläimistä täytyy mainita mun lempparit kirahvit ja elefantit. Nähtiin myös show, jossa elefantille heitettiin hedelmiä veteen ja se innostu sit uiskentelemaan. Kaiken kaikkiaan tosi iso eläinpuisto, jossa oli paljon eläimiä, suosittelen.
Kilppareita

Magnusti

Atte ja jättiläiskilppari

Afrikan eläimiä

Kengu
Elefantti-show

Illemmalla lähdettiin kiertelee kauppoja, tarkoituksena löytää mulle ja Aten äitille Uggit. Aluks pidin pitkän pohdinnan merkin valinnasta, kun tosiaan Australia on täynnä Ugg-nimisiä kenkiä ja kaikkihan on omalla tavallaan aitoja. Päädyin kuitenkin alkuperäisiin, Australiassa valmistettuihin ja Australian omistamaan merkkiin. Nimittäin se meidän tuntema Australian Ugg on oikeasti Usan omistuksessa. Kymmenien liikkeiden ja varmaan 10km kävelyn jälkeen sopivat löytyivät ja valitsin sellaset, mitä en ainakaan vielä oo Suomessa nähnyt.

Nyt ollaan Melbournen kentällä ja kohta astutaan Christchurchin koneeseen. Vähän jännät paikat, kun ainakaan netistä ei löydetty yhen yhtä hotellia tai hostellia ens yöks. En ymmärrä miten se on edes mahdollista. Tää ratkasee aika pitkälti sen, millanen ystävänpäivä mulle tulee. O-ou.

2 kommenttia:

  1. Kyllä siellä yli 100 hotellia on, mutta onkohan siellä jokin iso tapahtuma, kun näyttävät olevan täynnä? On vaihdettava kaupunkia jos ei muu auta?

    VastaaPoista
  2. Joo siis tarkoitin nimenomaan et kyseiselle yölle ei löytyny. Jotai häppeninkiä ku kaikki täynnä. Mut se on jo mennytty, paikka löytyi :)

    VastaaPoista