sunnuntai 3. helmikuuta 2013

pe-su

Perjantaina vaihdettiin toiseen hotelliin kings crossille eli paikalliseen kallioon. Käytiin vielä vikaa kertaa pyörimässä keskustassa ja mä etin paniikissa illaks kenkiä, kohtuuhintaisia ja kokoa 35-36 oli yllättävän vaikee löytää. Illalla ku vihdoin saatiin koko konkkaronkka eli kiira, vive, paavo, joona ja topi kasaan lähdettiin yöelämään juhlii mun synttäreitä ja meidän vikaa iltaa Sydneyssä. Oli kiva ja aika rauhallinen ilta ja se päättyi parhaiten eli Angnus burgeriin mäkkärissä (angnus=australialaista härkää).
Anna 23wee

Räppäri-Kiira

Meidän vahvat pojat :D
Eilen sitten alkoi meidän road trip. Ensinnäkin meinattiin myöhästyä autonhausta, kun piti hakea majatalosta Aten sinne unohtamat uimashortsit. Autoliikkeessä piti täytellä hirveesti kaavakkeita ja kattoo ja kuunnella ohjeita auton käyttöön liittyen. Kaiken tän jälkeen oltiin vihdoin tien päällä ja nopeasti tuli myös vasemmanpuoleinen liikenne tutuksi. Ekana etappina on blue mountainsin kansallispuisto. Käytiin ensiks kattoo suurin nähtävyys eli three sisters. Sen jälkeen lähdettiin ettii paikkaa mihin voidaan jäädä yöks ja vessa nyt oli ehkä tärkein kriteeri ku sitä ei satu meidän toverista löytymään.Navigaattori ohjas meitä pieniä mutkittelevia teitä keskellä metsää ja oli siellä muutama muukin asuntoauto ja teltta, joten sinne jäätiin. Illalla sitten kaasupullo ongelmien jälkeen saatiin ruoat naamariin ja mentii unille auton perälle makuupusseihin.
Blue Mountains

Three sisters

Yöpaikka check

Tänään kierrettiin autolla oikeastaan koko blue mountainssit ja täytyy kyllä sanoa, ettei tollasia maisemia oo ennen nähty eikä tulla näkee: upeita vesiputouksia, vuoria, canjoneita jne. Matka jatkui etelärannikolle päin Sea cliff bridgelle, jossa pidettiin evästauko ja käytiin rannalla käppäilee. Kaikkialla täällä rannikolla on hienoa rantaa ja jäätäviä aaltoja. Ois ollu monta monta paikkaa mihin ois voinu jäädä pidemmäks aikaa, mut oli jatkettava kohti yöpaikkaa eli Kiamania. Tää paikka on tunnettu isoista aalloista, jotka pärskähtää pitkin kallioita. Täällä rannalla sijaitsevalla caravaani alueella vierähtää ens yö.
Ps. Meillä rupee olee kaikista vehkeistä akku loppu eikä oo löydetty adaptereita matkalla nii alkaa olee jo jännät paikat, jos ei huomenna ala löytyy.
Vesiputous

Varpaita kastelemassa



2 kommenttia:

  1. Täällä henki salpautuu pelkästään lukemalla blogistasi noista maisemista! Turvallista matkanjatkoa...

    VastaaPoista
  2. Kiitti iskä <3 kuvat tulee harmillisesti vasta perästä, siihe asti voit käyttää internetin ihmeellistä maailmaa nii näät :)

    VastaaPoista