keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Elämää Sydneyssä

Eilen oli taas aika normipäivä. Aamupäivällä urheiltiin ja sit päivällä lähdettiin viven kaa pyörii keskustaa, koska se etti poikaystävälleen tervetulijaislahjaa. Täällähän on tota torstaita ootettu ku kuuta nousevaa eikä suinkaan mun synttäreiden takia vaan siks et Paavon piti tulla tänne. Illalla kuitenkin selvis et sen lento oli peruutettu, miten voi olla ees mahdollista. Viven odotus jatkuu :/ No mut me käytiin illalla viel nauttii auringonlaskusta Darling harbourissa lasillisten kera.

Tänään me ollaan Aten kaa oltu tosi aktiivisella päällä. Ehkä tuli pieni pelko perseeseen ku päivät Sydneyssä käy vähiin. Ensiksi mentiin westfieldin kauppakeskuksen päällä sijaitsevaan Sydneyn korkeimpaan rakennukseen, Sydney Toweriin. Käytiin siellä 4D- leffassa, jossa Sydney esiteltiin vesi-,tärinä- ja saippuakuplatehostein. Ylhäältä tornista oli 360asteen näkymät jopa 80km päähän. Huikeat näkymät oli ja siellä myös tajus, kuinka iso ja mahtava kaupunki Sydney onkaan. Towerilta lähdettiin sitten kävelemään läpi Royal Botanic Gardensin eli ison puutarhan/luonnonsuojelualueen. Ihanaa, että tollasia vihreitä alueita löytyy suurkaupungin sykkeestä. Vaihteeksi oli taas paljon juoksijoita, täällähän kaikki on hulluja urheilijoita, aina lenkkarit jalassa valmiina juoksuun :D Botanicsen rantaa kävellessä vastaan tuli ulkoilmateatteri, jossa jäätävä skriini oli veden päällä. Lisäksi avautu myös hyvä kuvauspaikka Operatalolle ja Harbour bridgelle päin. Matka jatkui itse Operatalolle, jossa tietenki otettiin pakolliset kuvat portailla. Sitten alkoikin sen verran huikomaan, että lähdettiin kotikadulle, jossa on myös Jamie Oliverin Italialainen ravintola. Kerrankin satuttiin sinne sopivaan aikaan, ettei jouduttu jonottelee. Odotetusti ruoka oli tosi hyvää eikä edes överihintasta. Mukavan päivän kruunasi alhaalla poreallas, uinti ja SUOMALAINEN sauna, +82astetta. Nyt tämä prinsessa lähtee nukkuu ja voi olla, että sata vuotta vierähtää, jos ei aamulla kuulu laulua ja aamupalaa sänkyyn. :D
Kaupungin tiirailua

Sydney Tower

Opera house & Harbour bridge

Miliisi oopperatalolla

Jamie Oliver goes Italien

2 kommenttia:

  1. Moi, kiitos taas kuulumisista. Ja ENNEN KAIKKEA HYVÄÄ SYNTTÄRIPÄIVÄÄ, AIKAERON TAKIA MYÖHÄSTYNEET ONNITTELUT!
    Mukava myötäelää täällä lumipyryssä teidän reissua ja katsella mm. Google Earthin kautta samoja maisemia kuin te. Olkaahan entistä varovaisempia kun kun lähdette asuntoautoilemaan, vaikka siellä ei nastarengaskelit olekkaan!

    VastaaPoista
  2. Paaaaljon onnea ihana Anna!!!!! <3

    VastaaPoista