perjantai 11. tammikuuta 2013

Marina bay sands, Singapore flyer ja Orchard road

Tama paiva starttasi metroseikkailulla Singaporen metroverkostossa. Jouduttiin vaihtaa valinetta joku pari kolme kertaa, mutta yllattavan paallikoita oltiin, koska ei kertaakaan eksytty ja aina tiedettiin minne oltiin menossa. Tarkoituksena tanaan oli paasta polskuttelee Marina bay sandsin 65 kerrokseen eli kolmenpilvenpiirtajan laivanmuotoiselle katolle, mutta pian selvisi, etta sinnehan paasee vain hotellin asukkaat.  (Siina hotellissa, jos jossain oli Tukiaisen sanoin glamouria :D) Otettiin kuitenkin liput opastetulle kierrokselle, jotta paastiin kattelee nahtavyyksia ja ottaa edes kuvia altailla. Pidettiin myos kahdestaan oma sushi-piknikki siella katolla, sakkojenkin uhalla, silla taallahan ei saa julkisilla paikoilla syoda eika juoda ollenkaan.

Marina bay sandsilta lahdettiin sitten kohti Singapore flyeria. Paatimme kuitenkin olla ostamatta lippuja maailmanpyoran kyytiin, silla uskoimme etta tarkeimmat nahtavyydet nahtiin jo Marina bay sandsin katolta. Tajusimme tai oikeastaan siis Atte tajusi tai omien sanojen mukaan muisti, etta Singaporen F1varikkoalue kulkee Flyerin ympari. Ja sehan vasta olikin mahtava extra talle paivalle.

Sitten kun rata ja maailmanpyora oli nahty lahdimme taas metrolla liikenteeseen, talla kertaa suuntana Orchard road eli kuuluisa ostoskatu. Jaimme metrosta pois Orchard-asemalla ja heti metrosta ulos astuttuamme aukeni ISO ostoskeskus. Ostoskeskus oli taynna merkkivaateliikkeita ja ravintoloita. Jotain sielta sitten tarttuikin mukaankin. Totuus Orchard roadista valkeni kylla vasta kun astuimme ulos kauppakeskuksesta. Taman Orchard roadin varrella oli naita ISOJA ostoskeskuksia molemmin puolin varmaan kolmisenkymmenta. Jos joku ikina koskaan haluaa lahtee oikeesti shoppailee nii suosittelen varaamaan pelkkaan siihen muutaman viikon. Tuota ostoskeskuksien maaraa ja niiden kokoa ei oikeasti tajua ennen kuin itse nakee ne. Orchard roada pitkin kavelimme sitten takaisin hostelille ja matkalla poikkesimme seveneleven-kioskissa (joita on joka nurkassa) ja minun ilokseni sielta loytyi SOMERSBY-siideria ja voin kertoa etta kylla maistui. En oo nimittain talla reissulla alkoholiin koskenukaa, mut Atte yllari yllari on kylla tutustunut useampaan otteeseen paikalliseen olueeseen Tigeriin. Nyt kun sain ladattua hostellimme koneelle kuvia, niin tassa saatte ihastella pilvista Singaporea.


Marina bay sandsin uima-allas

Sushi-piknic


Lahtoruutu

Singapore flyer
Ostoskeskus Orchardilla















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti