maanantai 14. tammikuuta 2013

ostelee time squarilla!

 Aamulla ku heräiltii nii tapahtu muutama mukava yllätys.Ensinnäkin aurinko paistoi ja toiseksi meille kuuluikin aamupala tähän hotelliin. Itseasiassa nettikin piti vaa olla jossain respassa, mut kyl täällä on avoin langaton netti, tosin ei mikään nopea. Joten hotelli on siis yllättänyt positiivisesti. Meidän päivän suunnitelmana oli ottaa arskaa katto uima-altaalla, mutta ollaan nii korkealla nii siinä on korkeat seinät, jotka blokkaavat auringon. Eisit maltettu jäädä odottelee keskipäivää vaa lähettii OSTELEE :D

Suunnistettii Aten puhelimen avulla ja löydettii ilmeisesti halvin ostoskeskus. Täällä tiet menee ihan mite sattuu nii täällä on ihan hiton vaikee pysyy kartalla ilman karttapalvelua. Kauppakeskus oli varmaa halvin mut myös paskin. Oisha siellä mulle jotai riepuja ollu mut pysyin lujana ja ootin et löytyy jotain mitä oikeasti haluun. Singaporessa ostoskeskukset oli enemmän täynnä merkkiliikkeitä tai ketjuja. Täällä ennemminkin kojuja tai paikallisia yrityksiä.


 Vaihdettiin aika pian sit Time square osotoskeskukseen, joka oli täynnä vaatteita ja elektroniikkaa eli just sitä mitä etittiin. Siellä sit vierähtikin koko päivä ja kyllä sitä pussukoiden kanssa sai lähtee pois. Täällä tuntee ittensä aika massipäälliköks et helposti meinaa lähtee käsistä tuo ostelu. Erityisesti atella tuntui olevan hirveesti tarvetta tai vaihtoehtoisesti rahaa elektroniikkaostoksiin, vaikka luulin et sillä on sitä ihan tarpeeks jo nyt. Mut iskänki kanssa eläessäni oon onneks tiedostanu et ilmeisesti miehillä ei voi olla sitä liikaa,vähän ku meillä naisilla toppeja. Atte ostikin kuulokkeet, matkakaiuttimet , ipadin kuori/näppäimistöjutun ja varuiks näitä kaikkia tuplana. Ja vieläki jäi kuulemma ostettavaa. Mä löysin 4 TOPPIA, haalarin, converset ja jotai sälää. Voin kertoo et oisin kyllä löytäny paljon enemmänki ja siel meinasi hulluks tulla ku pitää kamppailla ittensä kanssa. Loppuiltana käytii bisseillä, otettiin subit mukaan iltapalaks ja nyt vaahtokylpyyn. Elämä on aika mukavaa tällä hetkellä :)

2 kommenttia:

  1. Hauskalta kuulostaa teiän alku reissu :) heitin sulle haasteen mun blogissa, käyhän tsekkaa; http://piecesofmiracles.blogspot.fi/ ! ja jos siellä reissussa on joku päivä luppo aikaa niin vastaa haasteeseen ja pistä eteenpäin ! NAUTTIKAAHAN :)

    VastaaPoista
  2. Joo yritän vastata haasteeseen, mut aika paljon hommaa ku yritän nyt joka päivä kirjoittaa tänne eikä nettiä ihan kaikkialla. Hienot on sun sivut, hitto ku oon ite nii käsi koko tässä jutussa. Joo kyllä naatitaan erityisesti nyt täällä saarella. Terkkuja sinne ja ihanaa odotusaikaa teille <3

    VastaaPoista