maanantai 28. tammikuuta 2013

Sadepäivä

Tänään taas on koko päivän sadellu niin ei olla oikein keksitty muutakun sisätekemistä. Päivällä käytiin taas tuolla alhaalla vähä reenailee ja sit ei olla kyl muuta tehty ku syöty ja pelattu logo quizia niinkun vivenkin päivityksestä voi vikkelämpi päätellä. Jos joku teistä lukijoista ei ole vielä hankkinut kyseistä peliä niin suosittelen olemaan hankkimatta. Voin kertoo et koukuttaa ja kiristää hermoja ihan huolella.

 Saatiin myös vähän sadepäivän takia tulevia suunnitelmia mietittyä. Lähdetään siis täältä näiden kämpiltä torstaina pois ja ainaki tuolta bondilta päin löydettiin kiva paikka kahdeks vikaks yöks sydneyhin. 2.2 alkaa sitten meidän 10-yön asuntoautoseikkailu. Tän tiedon mukaan reitti kulkee aika pitkälti näin: sydney-blue mountains-canberra-eden-lakes entrance-great ocean road-Melbourne. Ja sit alkaakin tän reissun osalta Australia nähty. Vähän kyllä harmittaa, että ei olla täällä Sydneyssä oltu kovin aktiivisia (johtuu osittain säästä), mut toisaalta ainakin ollaan päästy näkee hyvin tätä elämää, mitä nuoret elää kun tulee Australiaan töihin. Ja ulkopuolisena seuranneena niin täytyy sanoo, et ei se työnsaanti ja muukaan täällä oo mitään ihan helppoo. Onneks meillä on mahdollisuus vaan lomailla :)

1 kommentti:

  1. Pahimmat sateet ja tulvat ovat siellä Sydneyn pohjoispuolella.
    Useita ihmisiä on kuollut ja talot on veden vallassa. Katsokaa reitti tarkkaan mihin lähdette autoilemaan, onneksi Melbourne on eri suunnassa.

    VastaaPoista