keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Goodbye Finland, welcome Singapore

Ajattelin, että kentälle päästyämme viimeistään alkaisi tulla perhosia vatsaan, mutta ei vielä silloinkaan. Kentälle tultiin joku 1, 5h ennen lähtöä, eikä tuntunut olevan kiire minnekää. Sitä sitten päiviteltiin pakolliset facebook statukset ja hengailtiin kaikessa rauhassa. Kuitenkin Parhialoiden tyyliä unohtamatta, kerettiin jo  viimeisiä matkustajia kuulutella ennenp ku me oltiin koneessa. Siinä vaiheessa mulle ekaa kertaa hiipi pieni jännitys ja taisin jopa pari juoksuaskeltakin ottaa. Eipähän tarvinnu jonotella. Lento sujui paremmin mitä oisin osannu odottaa. Mun lento meni syödessä ja syömisien välissä nukkuessa. Atte otti enemmän irti koneen palveluista kuten juomatarjoilusta ja jokaisen edessä olevasta näytöstä, jossa oli leffoja, ohjelmia, musiikkia pelejä.

Singaporen päässä kaikki sujui tosi nopeesti ja helposti. Oli ainoastaan passintarkastus ja matkalaukkujen ottaminen eikä mitään turvatarkastuksia, vaikka niistä kauheasti varoitellaan, kun tännehän ei saa edes purkkaa tuoda. Lentokoneelta otettiin sitten taksi hostellillemme, joka sijaitsee Little Indian alueella. Hostellista vois nyt sen verran kertoa, että tää on ihan uusi ja siisti, mut onhan tää vähä hassua ku on samassa huoneessa vaa parisänkyjä vierekkäin ja päällekkäin. Nyt on siis luvassa aika karu alku, mut on se hyvä vähä testata tätä backpackersien elämääkin, kun loput meidän majoituksista onkin sitten suht hienoja hotelleja.
Täällä kello on tosiaan 6 tuntia teitä edellä, joten nyt tässä illalla ei ihan hirveesti kerenny tehdä ku tutustua hostelliin ja lähiympäristöön. Käytiin syömässä ekan illan kunniaks vähän hienommassa (ja kolme kertaa kalliimmassa)Intialaisessa "the jungle tandoor"ravintolassa. Tää ravintola oli sisustettu viidakkoteemalla ja jopa tarjoilijat oli pukeutunu metsänvartijoiks eli ulkoisiin asioihin oli todellakin panostettu. Näin ensipuraisulta voi sanoa että on kyl hiton tulista ruokaa ainaki. Maistettiin perinteistä naan leipää, joka oli siis tyylii pizzapohja jonka päällä oli valkosipulia ja voita. Pääruoaksi syötiin brawn tikka masala ja butter chicken, joista jälkimmäinen oli ehdottomasti parempi ja jota voi suositella myös suomessa Intialaisessa maistettavaksi. Eipä tänään sitten muuta ku  sänkyyn puutuilee. Huomenna sitten varmaan päästään jo turisteilee eli kattelee nähtävyyksiä kartta kädessä ja kamera kaulassa. Ois myös tarkoitus syödä kuuluisissa katukeittiöissä, joissa hinta ainakin on paremmin kohdallaan kuin tänään.HUOMISEEN <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa :) Ihan parasta reissua teille molemmille!! <3 Laitahan tänne se 'Lukijat'-kohta, niin ei tartte koko ajan käydä kattelee onko tullu uusia juttuja!

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljon.yritin eilen laittaa, mut en osannu :/

    VastaaPoista